Što ima veliku ulogu u opremanju apartmana?

Olakšajte si posao i smanjite brigu uz ove savjete


Što ima veliku ulogu u opremanju apartmana00

Vodimo vas u apartman s petrolej detaljima u O’liveu. Ovaj je idealan za uživanje u dugim ljetnim večerima i divnoj terasi.

Danas idemo u penthouse apartman s pogledom na more. Već smo vam pričali o razlozima zašto su svi apartmani u O’liveu u Bibinju vrlo slični kako bi tvorili jedan prepoznatljiv vizualni kod. Ta prepoznatljivost gostu je vrlo važna jer to je tip uređenja koji mu se svidio i kojeg je bookirao, a s druge strane takav pristup olakšava održavanje i vlasnicima. Ako se tijekom sezone nešto potrga ili uništi, vlasnik će vrlo lako zamijeniti, dopuniti taj predmet s nekim drugim iz drugog apartmana ili iz rezerve.

Naime, vrlo je mudro imati u rezervi par artikala koji se najčešće trgaju i prolijevaju – čaše, tanjuri, dekorativni jastuci, prekrivači, stolice. Dakle, važno je da su ti predmeti iz iste serije ili da su u paleti boja i materijala koji međusobno pašu i lijepo se nadopunjavaju.

Za O’live smo odabrali neutralnu paletu boja – sivo, bež, petrolej, konjak, maslinasto. boje koje međusobno odlično pašu jedna s drugom. Svakom apartmanu dodijelili smo jednu boju, no vrlo nježno i diskretno. Ako bolje pogledate primijetit ćete da su boje zidova svugdje iste, da su kreveti isti, iste komode za televizor, isti model kuhinje, pločice, iste stolice.

POVEZANE OBJAVE

Što ima veliku ulogu u opremanju apartmana?

Ono što ćete primijetiti je da ovi jednoetažni apartmani na fotografijama djeluju prostranije od dvoetažnih, iako zapravo nisu. Kvadratura jednoetažnih i dvoetažnih vrlo je slična, a čak su jednoetažni malo manji – imaju nešto manje sobe i kupaonice. Kako bi se dobio dojam prostranosti i veličine, ovi apartmani puno su svjetliji od donjih.

Veliku ulogu napravio je svijetli model kauča, a s obzirom da su ovo malo povoljniji i mladenačkiji apartmani, trosjed u dnevnom boravku je na razvlačenje i može primiti još dvije osobe. Zbog toga je u dnevnom boravku bilo potrebno staviti i blackout zavjese kako bi se prostor mogao u potpunosti zamračiti. Istovremeno važno je staviti i prozračne zavjese koje mogu biti navučene cijelo vrijeme kako ne bi dolazile muhe i komarci.

Puštamo vas da uživate u fotogaleriji s mnoštvom slika. Kako bi lakše pratili sve savjete i iskustva o apartmanima ovdje i na Dblogu smo napravili posebnu rubriku: Vodič za apartmane – O’live house by Emmezeta. Ondje možete pratiti sva događanja oko kuće O’live te na jednom mjestu imati sve savjete o opremanju i uređenju apartmana.

Što ima veliku ulogu u opremanju apartmana?

Serijal o uređenju O’live apartmana nastao je u suradnji s Dblog.hr, autorica tekstova je Boba Blašković.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *Scroll Up