Kako je influencerica Sonja Kovač uredila svoju terasu?

U pothvat opremanja terase “bacila” se i influencerica Sonja Kovač


Kako je influencerica Sonja Kovač uredila svoju terasu00

S lijepim vremenom nam je stiglo i vrijeme opremanja terasa i dvorišta. U taj pothvat „bacila“ se i influencerica Sonja Kovač. Svoju terasu je u potpunosti opremila u Emmezeti, a mi joj se ne možemo prestati diviti.

Glavni fokus njezine terase je vrtni set Loto koji se sastoji od dvosjeda, dvije fotelje i stolića za ispijanje kave ujutro ili Gin&Tonica uvečer. Ovaj divni set je bijele boje u kombinaciji sa smeđim pletivom i smeđom pločom stolića. Bijeli jastuci na dvosjedu i foteljama setu daju luksuzan „look“, a toliko su udobni da ćete jedva dočekati dolazak kući nakon posla i uživati u miru.

POVEZANE OBJAVE

Kako je influencerica Sonja Kovač uredila svoju terasu?

Sonja je kao još jedan „it“ komad namještaja izabrala i Calla viseću ljuljačku. Hit je ove sezone, a vjerujemo da će taj trend potrajati još neko vrijeme. Ljuljačke kao što je ova su odličan izbor za one koji vole malo posebnije komade namještaja jer se zaista ističe po svom dizajnu.

Dodaci na Sonjinoj terasi su „šlag na torti“. Osim što upotpunjuju izgled, ova dva komada su i izuzetno funkcionalna. Drvena polica Audrey ima čak tri odjeljka na koja možete staviti mirisnu svijeću, teglicu s cvijećem ili nešto treće – baš kao što je to napravila i Sonja. Genijalna Toledo kolica za posluživanje su komad koji morate imati! Stalak za boce, police i još ima kotačiće za guranje kako bi ga mogli smjestiti gdje god želite.

Kako je influencerica Sonja Kovač uredila svoju terasu?

Malo je reći da smo oduševljeni Sonjinom terasom i vjerujemo da ste i vi pronašli u njoj inspiraciju za uređenje svog dvorišta ili balkona.