Stylish vrtni namještaj

Za druženja na terasi ili balkonu


Stylish vrtni namještaj00

Vanjski prostori jedva su dočekali svoj makeover, a svi mi izlazak na sunce i boravak u idiličnom okruženju prirode. Svježe ideje, raskošni stilovi i umjetničko-skulpturalni dizajn obogatio je našu ponudu i ovaj put je učinio ekskluzivnom! Unikati od prirodnog ratana inspirirani paunom i najjednostavnije travnjake ili okućnice pretvaraju u prekrasne proljetne i ljetne oaze jer nude instant wow efekt! Visokokvalitetni proizvodi imaju dvostruku namjenu jer se mogu koristiti izvan kuće i u prostorima.

POVEZANE OBJAVE

Stylish vrtni namještaj

Teško će biti ove sezone ne zaljubiti se u ratan, ne samo zato što je dostupan u očaravajuće privlačnim modelima već uz to ima i mnogo prednosti i aduta kojima može opravdati svoju popularnost.
Ratan ima jedinstvenu estetiku koja savršeno odgovara prirodnim okruženjima kao što su vrt i okućnica. Uz sofisticiran look, velika prednost mu je dugovječnost. Zadovoljava elemente country chic stila i modernog minimalističkog stila, snažan je i izdržljiv materijal koji s druge strane nije težak i lako se prenosi s lokacije na lokaciju. Stilski odgovara i u interijerima i u eksterijerima, ima eko friendly karakter, jednostavno se čisti i održava vlažnom krpicom ili usisavačem.


REMEK-DJELA ZA VRT I KUĆU
Umirujuća neutralna paleta boja i skulpturalni modeli stolica koje nemaju samo funkciju već i visoku umjetničku notu jer su baš istinski – masterpiece. Novi modeli prikladni su i za vrt i za prostorije u domu i lako se uklapaju u svaki ambijent.

Stylish vrtni namještaj

Svi proizvodi na ovoj stranici