Boxpring kreveti za optimalnu udobnost

Popularni zbog svoje “all in one” karakteristike


Boxpring kreveti za optimalnu udobnost0

Najmoderniji tip kreveta stekao je popularnost “all in one” karakteristikom koja ga razlikuje od svih ostalih modela. Boxspring kreveti ne trebaju podnice. Sastoje se od drvenog okvira, otkuda i potječe naziv “box”, i dva madraca s opružnom ili džepičastom jezgrom.

Kreveti bez podnice imaju funkcionalne i ergonomske prednosti u usporedbi s ostalim modelima: povećanu udobnost, veću visinu koja omogućava lakše ustajanje i lijeganje, dugotrajnost i naglašenu estetiku. Tapecirani okviri i visoka tapecirana uzglavlja namijenjena su posebno onima koji vole provoditi vrijeme u krevetu čitajući ili gledajući TV.

Dizajnirajte vlastiti model
Mogućnost odabira vrste tkanine, boje, uzorka na uzglavlju i dimenzija baza svakom kupcu u Emmezeti daje predivnu priliku i mogućnost potpunog kreiranja kreveta po želji.

Kako odabrati pravi krevet za sebe?
Odabir optimalnog kreveta i madraca individualna je stvar svakog kupca. Najpouzdaniji način je isprobati udobnost više različitih modela i odabrati onaj u kojem ste se najbolje osjećali. Neki vole tvrđe madrace, drugi mekše i svi zapravo imaju različite omiljene položaje spavanja, tako da univerzalno pravilo ne postoji. Za kupnju kreveta važno je izdvojiti dovoljno vremena jer je riječ o vrlo važnom komadu namještaja koji se kupuje dugoročno. Boxspring kreveti ležajevi su nove generacije kojima je udobnost najveća prednost u odnosu na ostale krevete, tako da s takvom odlukom zapravo ne možete pogriješiti.

POVEZANE OBJAVE

Boxpring kreveti za optimalnu udobnost

Dobro je znati
Osim veće doze ugode, tapecirani kreveti ostavljaju atraktivan vizualni dojam. Uzglavlja se razlikuju veličinom, bojom, dizajnom. Karakteristikama koje su pitanje osobnog ukusa, ali ono u što možete biti sigurni da je to element koji podiže stilsku priču cijele prostorije.

U ponudi je
10 različitih vrsta tkanina,
100 različitih boja,
12 dimenzija baza,
8 dizajna uzglavlja
i dvije različite visine uzglavlja: ona od 100 cm i ona od 120 cm.

Dobro je znati
Boxspring kreveti bolje se provjetravaju od onih klasičnih i omogućavaju ugodniju mikroklimu za spavanje. Za to je zaslužna opružna jezgra čija otvorena struktura osigurava normalan protok zraka i lakše provjetravanje madraca, eliminirajući neugodne mirise i zadržavanje vlage.

Uzglavlje kao estetska komponenta
mekana podrška za glavu osim što je udobna, povećava i atraktivnost sobe. popularna bež nijansa čest je odabir jer se lako usklađuje s drugim elmentima i detaljima u spavaćoj sobi.

Dobro je znati
Boxspring modeli dostupni su u različitim dimenzijama kako bi zadovoljili različite profile kupaca i korisnika. Osim parova, u njima mogu uživati i samci ili jednostavno vlasnici spavaćih soba manje kvadrature.

Užitak spavanja i sjedenja
uzglavlje štiti zid od neželjenih mrlja i pruža potporu za leda u sjedećem ili polusjedećem položaju tijekom čitanja,
gledanja tv-a ili rada za laptopom.

Dobro je znati
Boxspring dizajn dostupan je i u varijanti koja nudi dodatni prostor za odlaganje, tako da posteljinu i odjeću lako možete organizirati i posložiti ne zauzimajući dodatan prostor u spavaćoj sobi u obliku komode ili nekog drugog elementa.

Praktični detalji na posteljini
Za boxspring krevete najbolje su plahte s gumicom, a za premium udobnost u krevetu standardno se preporučuje posteljina od pamuka ili lana.

Boxpring kreveti za optimalnu udobnost


Svi proizvodi na ovoj stranici