Inspirirani kožom

Vječni savjet za wow efekt u dnevnom boravku


Inspirirani kožom 00

Inspirirani kožom

Bogata ponuda sjedećih garnitura od prave kože nudi zanimljive modele u različitim bojama. Svi oni ostavljaju elegantan dojam i dugoročna rješenja za vrhunski uređenu dnevnu sobu.

Uvijek u trendu:
Dnevni boravak u industrijskom stilu

Pri opremanju dnevne sobe u industrijskom stilu treba uvažiti nekoliko stvari. Kad je u pitanju trosjed, najbolji izbor je kožna garnitura smeđe boje koja će dominirati prostorom. Kod ostalog namještaja preporučljivo je birati komade od metala ili drveta, a dobrodošla je i kombinacija ta dva materijala. Cigleni zidovi ili zidovi s efektom betona za ovakav su stil odlično rješenje. Zanimljiv dizajn rasvjetnih tijela pridonijet će industrijskom štihu, osobito ako sadrže vintage žarulje koje su sve popularnije i traženije. Industrijski stil izbjegava šarenilo u svakom obliku, zato je najbolje poštovati paletu tamnijih tonova. Držite se sive, crne, smeđe i konjak nijanse, s njima nećete pogriješiti.

Moderna udobnost: trosjed s relax funkcijom

Funkcija sjedeće garniture prvenstveno je pružiti odmor. Ravenna trosjed ima mehanizam koji će vam omogućiti veću udobnost i potpuno opuštanje u vlastitoj dnevnoj sobi. Koristi se bez poteškoća i trosjed se zahvaljujući pouzdanom i jednostavnom mehanizmu lako vraća u prvobitno stanje. Nagib leđa i nosača mijenja se tako da optimalan osjećaj udobnosti uopće nije upitan. Upečatljiv dojam u dnevnoj sobi postići ćete zahvaljujući odvažnoj tirkizno-plavoj boji koja se odlično slaže s drugim tonovima, ali najbolje je poštovati pravilo prema kojemu u interijeru treba kombinirati najviše tri boje kako ne bi došlo do neželjene “stilske zbrke”. Pomno odabrane boje temelj su sklada i dobrog ugođaja u svakom prostoru.

POVEZANE OBJAVE

Inspirirani kožom

Svi proizvodi na ovoj stranici