Kod kuće je najljepše

Maksimalna udobnost, slojevitost i kombiniranje različitih materijala kad je riječ o tekstilu i dekoracijama


Kod-kuće-je-najljepše0

Donosimo nove inspiracije za svaki kutak u domu!
Izabrali smo za vas bezvremenski dizajn, namještaj vrhunske kvalitete i izražene funkcionalnosti te skandinavsku filozofiju uređenja koja promovira jednostavne, lijepe i tople životne prostore.

Gotovo monokromatski interijeri prema skandinavskom stilu uređenja u pravilu su opremljeni raznim rasvjetnim tijelima, a u blagdansko vrijeme lampice na boru također mogu poslužiti kao izvrstan pomagač u stvaranju idealne atmosfere.
Skandinavski stil najbolje ističe ljepotu jednostavnih stvari. U fokusu su čiste linije, moderan dizajn i osjećaj za mjeru. Ključno je stvoriti balans u prostoru.

Maksimalna udobnost, slojevitost i kombiniranje različitih materijala kad je riječ o tekstilu i dekoracijama zapravo su jedini segment u skandinavskom stilu uređenja koji dopušta pretjerivanje. Upečatljivi krzneni tepisi za cosy zimsku atmosferu nisu samo must-have dodaci. Za razliku od ostalih tepiha mogu se koristiti kao efektna dekoracija za podove, ali i stolice, fotelje, krevete, ležaje… Tapecirani krevet u trendi smaragdnoj nijansi predstavlja bezvremenski model koji nudi vrhunsku udobnost i dobro se uklapa s drugim raznim dodacima od pamuka, flanela ili recimo krzna u nježnim tonovima. S baršunasto tapeciranim krevetom osigurat ćete si izniman ugođaj za relaksaciju i spavanje, a za potpuni dojam u spavaćoj sobi unesite malo zelenila po želji.

POVEZANE OBJAVE

Kod kuće je najljepše

Ikonski komad, statement fotelja, u zoni za opuštanje odlično se uklapa u skandinavski koncept. Tek nekoliko ključnih komada u prostoru trebaju ispričati cijelu dizajnersku priču.

Glavni principi skandinavskog stila uređenja i dizajna

Jednostavnost, funkcionalnost i elegancija. Cilj je učiniti prostor što većim i svjetlijim. Bijeli zidovi, drveni podovi i puno izvora prirodne svjetlosti ključni su faktori uz neutralnu paletu boja. Dopuštene su sve nijanse bijele i bež, s crnim akcentima na detaljima i namještaju koji mogu omogućiti stylish kontraste. Boje su podređene ulozi zadržavanja prirodnog svjetla u prostoru i njegova što učinkovitijeg reflektiranja, a namještaj od svijetlog drva služi kao izravna komunikacija i poveznica s prirodom. Čiste linije dizajna i minimalistički pristup uređenja lako je održavati urednim, a popularan je jer stvara toplu atmosferu u prostoru koja djeluje umirujuće i relaksirajuće. Jednostavnost lišena svakog nereda dopušta samo funkcionalne dekoracije kao što su svijeće, jastuci, prekrivači i slični dodaci koji doprinose udobnosti boravka. Ovo je stil koji podržava moto – manje je više i daje prednost kvaliteti, a ne kvantiteti. Moderni i uglađeni interijeri sa skandinavskim potpisom opremljeni su komadima dugog vijeka i promoviraju organiziran, pojednostavljen stil života u harmoniji s prirodom.

Praktična rješenja za pohranu:
Funkcionalnost ukrasnih košara još više dolazi do izražaja zimi kad mogu služiti za pohranu jastuka, deka, pa čak i drva.

Kod kuće je najljepše


Svi proizvodi