Moderan interijer s karakterom

Naša je misija bila stvoriti životni prostor u kojem će svaki trenutak biti iznimno ugodan, s naglaskom na osobni duh i originalnost.


Moderan interijer s karakterom 00

Moderan interijer s karakterom

Drugačiji od ostalih. Naša je misija bila stvoriti životni prostor u kojem će svaki trenutak biti iznimno ugodan, s naglaskom na osobni duh i originalnost.

Namještaj od hrasta nikada neće izaći iz mode jer je riječ o visokokvalitetnom materijalu koji ima prstenatse pore i markantne široke zrake srčike. Velike površine tako dobivaju prirodnu strukturu i moćan izgled. Još je jedna velika prednost hrasta što je iznimno otporan na vlagu i zato se često koristi u vlažnim prostorijama.

Bijela posteljina u spavaćim sobama klasika je koja uz nekoliko ukrasnih jastuka postiže maksimalno elegantan i prozračan dojam. Pamuk i lan najradije su viđene tkanine, kao i kožni mekani tepisi koji dodaju osjećaj topline i stvaraju idealnu “cosy” atmosferu. Najvažnija karakteristika okvira za krevet jest čvrstoća, odnosno stabilnost. Uzglavlje mora pružati odgovarajuću potporu za lijena jutra.

Tri glavna tona

U interijere s bijelim zidovima savršeno se uklapa drveni namještaj s crnim detaljima. Akcente prepustite ukrasnim jastucima, vazama i svjetiljkama te pritom nastojte ne previše odskakati od postojeće tonske palete u prostoru, čak i kad su slike u pitanju. Crno-bijeli motivi na zidovima izgledaju efektno i decentno. Držite se osnovnog pravila dobrog stila koji kaže da treba kombinirati do tri osnovne boje koje mogu varirati u nijansama.

Zgodni setovi za jesenske večere i druženje u vrtu

Dvije su dileme kad su u pitanju vrtni setovi. Prvo je važno odlučiti jeste li tim ratan ili tim drvo. I jedan i drugi materijal prikladni su za okruženje na otvorenom, dobro se nose s vanjskim utjecajima i izgledaju lijepo. Druga stvar koju je važno odlučiti jest želite li radije stvoriti chill zonu koja u pravilu ima niže modele ili preferirate sjediti više i uživati u ručanju na otvorenom. U tom slučaju klasičniji modeli stolica i stola svakako trebaju biti u vašem fokusu. Vrtne setove preporučljivo je stopiti u prirodu, a najlakše se uklapaju sa smeđim, bež i sivim tonovima. Boho detalji, tepisi i prekrivači s resicama, kao i jastuci ili recimo pletene košare najbolji su saveznici za vrtne priče sa stilom.

Boho zone stvorene za slobodne trenutke

Punjenje baterija zahtjeva mirno okruženje, po mogućnosti s pogledom na prirodu. Šuma ne mora biti uvjet, ponekad je vedro nebo iznad nas sve što trebamo za kvalitetan trenutak opuštanja. Pretvorite balkon u mini zonu u kojoj ćete se puniti energijom i pozitivnim raspoloženjem. Ako volite detalje i težite domaćem osjećaju, trebat će vam nekoliko osnovnih komada namještaja i više detalja: stolić, udobna fotelja, podnožnik, tepih, jastuci, svijeće. Zašto ne preseliti, odnosno kreirati mini dnevni boravak ispod zvijezda. Naravno, minimalistički pristup može biti privlačan na svoj način i podrazumijeva manje brige oko vremenske prognoze i zaštite namještaja. S tri jedinstvena komada kao što su režiserske stolice, tepih s efektnim uzorkom i jednostavni jastuci koji zaokružuju cijelu priču možete maksimalno uživati u dobroj knjizi ili meditaciji.

Moderan interijer s karakterom

POVEZANE OBJAVE

Svi proizvodi na ovoj stranici