Trendovi u kuhinji

Neutralne ili nježne pastelne boje, kvalitetni materijali i kreativan dizajn koji se voli igrati dimenzijama i oblikom posuđa


Trendovi u kuhinji0

Neutralne ili nježne pastelne boje, kvalitetni materijali i kreativan dizajn koji se voli igrati dimenzijama i oblikom posuđa. Odlike za poželjeti u kuhinji.

1 Trend
bijelo posuđe: jednostavnost se vratila na velika vrata

Donosimo novitete u kojima ćete uživati vi, vaši ukućani i gosti. Posuđe je poprimilo fine linije i više ne nosi šarenilo. Želite li zadržati sofisticiranost, odaberite posuđe svijetlih tonova.
Dvije glavne osobine pri kupnji posuđa provjerite je li perivo u perilici i je li pogodno za korištenje u mikrovalnoj pećnici. Uz estetiku važna je praktičnost koja osobito dolazi do izražaja u kulinarskim izazovima.

2 Trend
visokokvalitetno lijevano željezo
Vrlo poželjan materijal u kuhinji pogodan je za sve ploče za kuhanje i perilicu posuđa, ali ovakvi lonci i tave ipak zaslužuju najbolju brigu. Ručnim pranjem postići ćete duži vijek trajanja i zadržati sve kvalitetne performanse.

POVEZANE OBJAVE

Trendovi u kuhinji

Kuhanje na nov način
Nova praksa u kuhinji podrazumijeva pripremu hrane bez masnoća. Za to ćete trebati posebno dizajnirano posuđe koje omogućava optimalno provođenje topline.

3 Trend
pastelne i zemljane nijanse
Bez natpisa, bez printova, moderne šalice i zdjelice poprimile su decentan izgled u atraktivnim pastelnim i zemljanim nijansama. I veliku dozu šarma i topline.

Najfiniji materijal
porculansko posuđe oduvijek je bilo visoko cijenjeno zbog svoje kvalitete i fine estetike, a u ovom slučaju pristupačne cijene čine ga još neodoljivijim. Isplati se!

Trendovi u kuhinji


Svi proizvodi na ovoj stranici