3 načina kako prakticirati održivost u domu

Prilikom uređenja ili preuređenja svoga doma jedan od ključnih faktora trebalo bi biti optimiziranje energetske učinkovitosti koja smanjuje zagađenje, štedi resurse i dugoročno je isplativija


3 načina kako prakticirati održivost u domu0

Očuvanje resursa, štednja energije i zdravlje glavni su motivi održivosti, koji nije samo trendi životni stil već i nužnost. Prilikom uređenja ili preuređenja svoga doma jedan od ključnih faktora trebalo bi biti optimiziranje energetske učinkovitosti koja smanjuje zagađenje, štedi resurse i dugoročno je isplativija.

Štednja vode
Pametna miješalice – održivost zahtijeva odgovorno upravljanje resursima kao što je voda. Birajte miješalice s funkcijom za smanjen protok vode.
Pametne perilice posuđa – suvremena tehnologija povećava učinkovitost i smanjuje potrošnju. Koristite pametne uređaje u svakodnevnim kućanskim poslovima.

Odlika je održivog dizajna da zadovoljava sve današnje zahtjeve bez ugrožavanja potreba budućih generacija. Pogled i briga za budućnost okoliša hvalevrijedni su motivi, ali ne treba zanemariti niti da održivi i energetski učinkoviti uređaji imaju važne prednosti, a to su manji računi i pozitivni utjecaji na svakodnevicu. Živjeti održivo znači štedjeti energiju i vodu u kućanstvu, koristiti prirodne materijale i namještaj koji su kvalitetni i dugoročni.

POVEZANE OBJAVE

3 načina kako prakticirati održivost u domu

Štednja struje
LED žarulje – standardna žarulja ima dugovječnost oko 750 sati, a LED između 50 000 i 100 000 sati.
LED rasvjetna tijela – ne sadrže toksične elemente i oponašaju prirodnu svjetlost za zdrav i pravilan biološki ritam. LED rasvjeta najpraktičnija je tehnologija za osvjetljenje prostora – manja, dugotrajnija i isplativija od konvencionalne.

Uporaba namještaja i drugog asortimana od drva

Drvo je najbolji materijal za namještaj i interijere. Snažno je i izdržljivo, može se reciklirati i ponovno koristiti, učinkovitije zadržava toplinu od drugih materijala, 100 posto je biorazgradivo i ima pozitivan utjecaj na raspoloženje jer smanjuje razinu stresa. Drveni namještaj je zbog toga ekološki najprihvatljivija opcija i ulaganje u budućnost.

Drveni namještaj, kuhinjska pomagala i sličan asortiman podržavaju održivost i s njima ovaj savjestan i promišljen stil života brzo i lako postaje praksa, a ne samo teorija.

Prirodno je najbolji izbor za dom.

3 načina kako prakticirati održivost u domu


Svi proizvodi na ovoj stranici

Kuhinjska slavina London

Perilica posuđa Who 3033 PL whirlpool

Kuhinjska slavina Demi

Solarna LED spirala toplo svjetlo više boja

Žarulja Vintage Amber LED okrugla E27 4W (e. klasa A++ do E)

Žarulja Milky A60 LED E27 9W 2700K (e. klasa A++ do E)

Žarulja Vintage Amber LED Filament okrugla (e. klasa A++ do E)

Žarulja P93 LED E27 2W 2200K dimabilna (e. klasa A++ do E)

Kuhinjska slavina Viva

Kuhinjska slavina Viva

1. stolić Webb hrast 80 x 80 x 40 cm

2. daska za rezanje kruha 34,5 x 26 cm

3. spremnik za pribor Bamboo 34 x 25 x 4 cm

4. valjak Bamboo 40 cm

5. stolica Eclipse 51 x 55 x 84 cm

8. set daski za rezanje Neo 3 komada

9. stolica Amantea 50 x 58 x 85 cm

10. set kuhinjskih pomagala Bamboo