Proljetni detox

Ključni saveznici iz kuhinje


Proljetni detox00

Pojednostavljuju pripremu jela i obroka, štede vrijeme, višenamjenske su prirode i vrlo praktični za korištenje, a s druge strane super jednostavni za održavanje! Blenderi i štapni mikseri postali su nezaobilazni aparati u kuhinji, a u ovo vrijeme godine pružaju veliku pomoć i podršku ako ste jedan od ljubitelja programa detoksikacije i generalke organizma koja je važna za zdravlje svakog od nas.

POVEZANE OBJAVE

Proljetni detox

 

SMOOTHIE OD ANANASA I ŠPINATA S CHIA SJEMENKAMA
Sastojci:
1 žličica meda
1 šalica špinata
1 šalica nasjeckanog ananasa
1 žličica chia sjemenki
½ čaše vode

Priprema
Sve sastojke stavite u blender i miksajte do kompaktne jednolične smjese. Najbolje konzumirati svježe napravljeno.

Za jednu osobu / vrijeme pripreme: 10 min

 

LAKOĆA PRIPREME JELA ŠTAPNIM MIKSEROM ILI BLENDEROM

Detoksikacijski programi podrazumijevaju prehranu na temelju voća i povrća te pojačanog unosa nezaslađenih tekućina, a štapni mikseri ili blenderi kućanski su aparati dizajnirani upravo za zdrave napitke i takve prirode. Sjeckanje, rezanje, miksanje, povezivanje sastojaka u homogenu smjesu. Sve dolazi u obzir.
Glavne prednosti ovih uređaja su ujednačeno miksanje i usitnjavanje koje jamči brza rotacija noža te značajna ušteda vremena u pripremi jela. Njihova svestranost može zamijeniti nekoliko drugih vrsta malih kućanskih aparata koji se koriste u procesu kuhanja i dodatno uštedjeti prostor za pohranu.

SMOOTHIE OD NARANČE I MRKVE
Sastojci:
1 mrkva
1 naranča
1 šalica narančina soka
1 žličica kikiriki maslaca

Priprema
Mrkvu nasjeckajte, sve smiksajte u blenderu. Ovaj smoothie je rjeđe teksture. Preferirate li gušće napitke, možete dodati i 1 bananu.

Za jednu osobu / vrijeme pripreme: 10 min

 

SMUTITE SVOJU ČAŠU ZDRAVLJA

OSNAŽITE IMUNITET, VRATITE OSJEĆAJ VITALNOSTI, OČISTITE TIJELO OD TOKSINA, PROBUDITE METABOLIZAM I NAPUNITE SE ENERGIJOM PRIRODNIM SOKOVIMA I NAPITCIMA KOJI ĆE UZ SVE NAVEDENO PROČISTITI VAŠU KOŽU I DATI JOJ SJAJ.

Noviteti u svijetu malih kućanskih aparata dolaze u sve većem izboru po pitanju estetike i boja, a njihove se performanse usavršavaju tako da imaju sve manju razinu buke, a veću efikasnost i veći raspon brzina što doprinosi konačnom zadovoljstvu kupnje. Naravno da će izbor jednog ili drugog modela ovisiti i o budžetu kojim raspolažete te prostoru koji imate predviđen za njih u kuhinji, a svakako preporučujemo da u obzir uzmete i vlastite kulinarske navike i svrhu za koju ih trebate.

SMOOTHIE OD JAGODA, BANANE I GOJI BOBICA
Sastojci:
1 banana
6 jagoda
3 žlice napitka od badema
1/4 šalice goji bobica

Priprema
Ogulite bananu, narežite je na kolute i ubacite u blender. Dodajte jagode, napitak od badema i goji bobice. Miksajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Ako vam je smoothie pregust, dodajte žlicu po žlicu mlijeka, do željene gustoće.

Za jednu osobu / vrijeme pripreme: 10 min

Proljetni detox

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *Scroll Up