Šator – zabava za male i velike

Ispuni vrijeme s najmilijima


Šator - zabava za male i velike00

Donosimo ti ideju kako ispuniti vrijeme uz najmilije dobrim i zabavnim sadržajem. Nema osobe koja barem jednom u djetinjstvu nije „izgradila“ šator u svom dnevnom boravku ili spavaćoj sobi. Najzabavniji trenuci u životu su oni kada sami sebi dozvolimo da malo iskočimo iz okvira, budemo kreativni i pustimo mašti na volju.

 

POVEZANE OBJAVE

Šator – zabava za male i velike

 

Probudi svoju maštu

Idealna je prilika da probudiš dijete u sebi ili čak udružiš snage sa svojim mališanima i skupa krenete u akciju. Prikupi jastuke, prekrivače, zavjese, stolice, plahte, ukrasne lampice i napravi najbolji šator ikada! Za sve strastvene kreativce tu su i oni poznati indijanski šatori za djecu a i lako ih je složiti uz nekoliko potrebnih sitnica, koje većinom imamo u svom domu. Uz pomoć drvenih letvica, škara, konopca i malo starog platna stvori mjesto za skrivanje, zabavne tematske igre, ušuškano čitanje slikovnica i knjiga ili pričanje priča.

 

 

I Emmezeta ima rješenje

Naravno, činjenica je da i uz najbolju volju nisu svi jednako spretni i kreativni i to je sasvim ok! Upravo iz tog razloga Emmezeta se pobrinula i za one malo manje kreativne ili pak one sa nedostatkom vremena za ovakve „projekte“. Zato baci oko na našu ponudu zabavnih i šarenih dječjih šatora. Uredi ih udobnim prekrivačima, dekicama, ukrasnim jastučićima, a za podlogu odaberi neki iz ponude dječjih tepiha koji će savršeno upotpuniti cijelu priču.
Ovo je zaista sjajno rješenje za igru u zatvorenom prostoru.

Šator – zabava za male i velike

Uz malo kreativnosti i mašte sigurni smo da zabavi neće biti kraja, uostalom, tko je rekao da su šatori samo za djecu? 🙂