Uređenje interijera

Naši dizajneri vama na usluzi!


Osmišljavanje i dizajniranje interijera puno je više od odabira boja i namještaja. Da bi se napravio idealan koncept za uređenje nekog prostora, važno je uzeti više faktora u obzir. U davanju ideja, naši dizajneri prije svega polaze od kupaca i njihovih želja. One su glavna misao vodilja.

Oblikovanje doma kod nas započinje Emma upitnikom i tlocrtom prostora. Oni su temelj projekta. Daljnji proces uključuje crtanje prostora i slaganje po sobama, a za kraj ostaju detalji i moguće korekcije koji se prolaze u dogovoru s kupcima. Kupci se najčešće odlučuju za uslugu uređenja svojih interijera kad ne mogu vizualizirati veličinu namještaja u prostoru pa im 3D prikaz najbolje odgovori na sve nedoumice i pitanja. Usluga sama po sebi nije besplatna, ali se po završetku projekta vraća uplaćena svota ako kupci ostvare kupnju po idejnom projektu od minimalno 80 %.

Stručne ideje i personalizirana rješenja

Svaki je projekt individualan i ovisi o mnogo faktora. Samim time, teško je vremenski predvidjeti trajanje projekta. Kod usluge Emma dizajn kupac dobiva unutar svog zadanog budžeta 3D vizualizaciju prostora i popis korištenih Emmezeta artikala. Sve do kompletne realizacije, Emma dizajner je uz svog kupca i na raspolaganju mu je za sva pitanja.

Kako u svakom poslu, tako i u dizajniranju interijera postoje neka osnova pravila. Puno je elemenata koje treba uskladiti, od boja,  dizajna, materijala… Prvi korak je organizacija prostora, zatim odluka o materijalima i bojama koje će se koristiti. Dok za kraj ostaju detalji koji će taj prostor napraviti životnim. Samim time, svaki prostor dobiva svoju atmosferu i svoj jedinstven izgled!

Oblikovanje doma velika je odgovornost jer funkcionalnost i estetika imaju velik utjecaj na kvalitetu života. Zato su interesi i želje klijenata sigurno jedan od važnijih faktora u cijelom procesu. S kupcem se detaljno prolazi svaki segment i daje snažan argument ako neki prijedlog ili želja ne bi rezultirali optimalnim rješenjem. Posao dizajnera interijera mnogima se čini kreativnim i zabavnim, ali dizajniranje nosi za sobom i određene izazove. Najveći je, bez sumnje, ispuniti očekivanja klijenata. Svaki je projekt poseban i jedinstven, a najveća nagrada je zadovoljstvo kupaca. Kad se sve to objedini, misija Emma dizajnera je izvršena!

Uređenje interijera

POVEZANE OBJAVE

Upravljanje budžetom

Prilikom uređivanja prostora prvenstveno se gleda na njihovu funkciju, pa se prema tome u pravilu i raspoređuje budžet. Svakako, ako se prostor koristi svakodnevno, većina budžeta odlazi na “veće” stvari. Namještaj se ne mijenja često, ali detaljima se prostor u svakom trenutku može osvježiti i dobiti novi izgled. Trendovi u ovoj godini, što se tiče boja, svakako su tamnije nijanse. Plava je definitivni favorit. Uz nju se vežu tople nijanse, koje su siguran izbor za sve one koji su skeptični prema tamnim tonovima. Od materijala, prirodno drvo i crni metal idealna su kombinacija. A uz dodatak zlatnih detalja dobivamo jedan profinjen i elegantan stil. Činjenica je da se trendovi stalno mijenjaju, ali za dugoročno trendi dom uvijek savjetujemo neutralne tonove: bijelu, sivu, crnu i bež kombinaciju koje u skladu s bilo kojom veselijom ili opet neutralnijom bojom prostor mogu činiti dugoročno modernim domom.

Emmezeta nudi iznimno široku ponudu namještaja i dekoracija za dom. Asortiman kojim se može kreirati različite stilove i postići svakojake atmosfere. Iz trenutačne ponude teško je izdvojiti samo nekoliko njih. Kombinacija kožne garniture s marokanskim stilom, koji u svojoj paleti uključuje prekrasne vaze i tekstil, samo je dio na koji treba obratiti posebnu pozornost.

Uređenje interijera