Olakšajte pripremu slastica

Iskoristite prednosti suvremenih tehnologija, uštedite vrijeme u kuhinji i uživajte u praktičnosti koju nude


Olakšajte-pripremu-slastica0

Revolucija malih kućanskih aparata na tržištu omogućila je bržu i jednostavniju pripremu obroka i slastica. Iskoristite prednosti suvremenih tehnologija, uštedite vrijeme u kuhinji i uživajte u praktičnosti koju nude.

Robot stvoren za slastičare

Višenamjenski samostojeći modeli pomažu mijesiti, pjeniti i miješati sastojke. Osjetite razliku u štednji energije dok pripremate omiljene recepte za svoju obitelj i uživajte u elegantnom dizajnu koji može samo doprinijeti vizualnom identitetu kuhinje i njezinoj atraktivnosti.

POVEZANE OBJAVE

Olakšajte pripremu slastica

Zašto kupiti mikser s posudom
Glavne prednosti ovakvih kućanskih aparata jest što vam mogu osloboditi ruke za pripremu nekih drugih stvari. Stvoreni su za multipraktičnost u kuhinji. Ono što želite provjeriti od performansi prilikom kupnje jest snaga motora, broj brzina na raspolaganju, veličina zdjele i eventualno dodatni pribor. Naravno, važno je znati za što ćete najčešće koristiti mikser. Za mijesiti tijesto trebate snažniji motor, od nekih 600 W pa naviše, dok je za ostale radnje 300 W sasvim dostatno. Za one koji provode puno vremena u kuhinji i vole pripremati razne delicije, mikser s posudom nudi učinkovitost i uštedu vremena i energije koja se samo može višestruko isplatiti.

Olakšajte pripremu slastica


Svi proizvodi na ovoj stranici

Kenwood

Kuhinjska vaga Macaron roza TErraillon

Kuhinjska vaga BC5122 TEfal

Mikser MX 9112 Vox

Kuhinjska vaga Tradition 500 crna TErrailon

Kuhinjska vaga Tradition 500 bež TErraillon

Mikser s posudom Vintage 1588 Ariete

Mikser s posudom HT312138 Tefal

Mikser 25892-56 Russell hobbs

Kuhinjski robot Bella Bianca Klarstein

Kuhinjski robot BH/9192 Berlinger haus