Uređaji za grijanje

Brzo zagrijavanje prostora i zanimljivi, moderni dizajni – velik izbor koji će zadovoljiti različite ukuse


Uređaji za grijanje0

Najveće su prednosti električnih grijalica što brzo zagrijavaju prostor, jednostavne su za korištenje, rade tiho i ne zauzimaju puno prostora. Zanimljivi, moderni dizajni nude velik izbor i zadovoljavaju različite ukuse.

Mjera i opreza nikad dovoljno

Nemojte gubiti energiju uzalud

Nemojte prekrivati grijalice ni s čime i pazite da uvijek ostavite dovoljno slobodne površine oko uređaja. Na naslanjajte ih uz namještaj i druge predmete. Ne želite spriječiti kruženje i širenje topline niti potrošiti više električne energije nego što je potrebno.

Uređaji za grijanje

Dizajn u službi atmosfere

Moderne grijalice teže profinjenim uređajima u cilju da zauzimaju što manje prostora ili s druge strane, nastoje stvoriti realan efekt jednog od najradije viđenog izvora topline zimi – kamina. Ipak, pri kupnji posebnu pozornost posvetite funkcionalnosti i učinkovitosti. Daljinsko upravljanje uvijek je plus!

Strateško postavljanje u prostorijama

Lokacija postavljanja grijalice utječe na učinkovitost zagrijavanja u prostoru. U pravilu, ciljajte potencijalne izvore hladnoće. Postavite ih ispod prozora ili recimo na vanjske zidove. A za što ravnomjerniju toplinu, poželjno je imati više izvora topline, odnosno grijalica, osobito u velikim prostorima.
ležeće, zidne ili stojeće

Glavne karakteristike svih modela su brzo zagrijavanje prostora i praktičnost. Mogu se koristiti u svakoj prostoriji uključujući kupaonicu i kuhinju, ne zauzimaju puno prostora i rade tiho.

Uređaji za grijanje


Svi proizvodi na ovoj stranici

Električna grijalica TH-21 Elit

Električna grijalica FK 23 Home

Električni kamin FKK 21 Home

Grijalica FKF 42201 Home

Električna grijalica WMH-2001B Vivax

Električna grijalica FK 420 WIFI Home

Kalorifer SO2330F2 Rowenta

Električna Grijalica CH-2009FW

Vivax Električna grijalica IR5010F1

Rowenta Grijalica MI SMART SPACE HEATER S